.

.

Zerodeko Кутия За съхранение на Бельо, Органайзер за Чекмеджета, Шкаф За съхранение на Дрехи, Органайзер за Шалове, Органайзер за Шкафа с чекмеджета, Органайзер за съхр?

Zerodeko Кутия За съхранение на Бельо, Органайзер за Чекмеджета, Шкаф За съхранение на Дрехи, Органайзер за Шалове, Органайзер за Шкафа с чекмеджета, Органайзер за съхранение на Кутии за Тоалетка за Маса, Кутии за Съхранение,

BGN 11.29

Брой продукти
На склад

Чекмеджета за съхранение на дрехи : и е много издръжлив Тава-органайзер за тоалетка вечеря : Този органайзер за бельо ще ви помогне да запазите вашето бельо в чистота, защото трябва редовно да се пере му.Осъществяване на списък 1 x кутия за съхранение на бельо Характеристики -Размер : 48,00 X33,00 X12,00 см / 18,86 X12,97 X4 Органайзер за сутиен.Кутии-организаторите с капаци : функционални и универсални, за затопляне на дома, на вашите приятели да харесат този практична кутия за съхранение. - За да направите вашата домашна среда е хомогенна и подредено, за да направите живота си по-приятен, сгъваем органайзер за бельо. - Добре е подходящ за организиране на вашия бельо, чорапи, белью след края на пране и лесен достъп до тях, когато ви е необходимо, кутии за съхранение с капак.Поддържане на реда в къщата и чистотата на дрехите.Органайзер за съхранение на дрехи : лесно се побира в чекмеджето, гардероб, скрин, гардероб и др. органайзер с капак Значително подобрява използването на пространство на чекмеджето.Това е пътуване в спални или вана и балкон стаи. - Чист и елегантен цвят, стилен дизайн, завършек за декорация на вашия дом сгъваем текстилен органайзер за чекмеджетата.разделители за чекмеджета за дрехи Органайзер за сутиени, чорапи и бельо, идеални за пестене на място в гардероба си, выдвижном кутия, гардероба и нощното шкафче.

Други функции

Най-добри сделки