.

.

Радиатор SSD novonest M. 2, Двустранен Алуминиев радиатор, Радиатор на SSD с подкрепата 2280, с термосиликоновой пълнеж, определяне на обтегач, Подходящ за SSD-диск M. 2 PCIE NVMe, чер?

Радиатор SSD novonest M. 2, Двустранен Алуминиев радиатор, Радиатор на SSD с подкрепата 2280, с термосиликоновой пълнеж, определяне на обтегач, Подходящ за SSD-диск M. 2 PCIE NVMe, черен, M201 (N)

BGN 41.77

Брой продукти
На склад

2 SSDПодходящ за твърди твърд диск M. 2 SSD и не наносящего щети.Радиатор M201 поглъща топлина от устройството и я разпределя на алуминиева повърхност, като по този начин намаляване на температурата и повишаване на производителността с до максимум. 【Специален радиатор M. 【Нано силиконова термоповерхность】 Идва с две силиконови термоповерхностями, изработени от висококачествени нано-силиконов материал, има висока топлопроводимост и пластичност, подходящо за неравен терен твърдотелно устройство M. 2 в подходящо място и задайте два еластичните съединителни елемента, бързо да завършите инсталацията, която осигурява стабилност и по-добра защита на твърдотелно устройство за съхранение M. 2 SSD може да бъде сигурно се монтира на радиатор за подобряване на проводимост и намаляване на температурата.Уникална термопластичная тампон nano, изработени от наносиликоновой смазване, притежава висока топлопроводимост и подходяща за неравни повърхности твърдотелно устройство M. 【Висока топлопроводимост и разсейването на топлина】 са Предвидени разтеглив, крепежни елементи, които позволяват да се направи твърд диск M. 2 SSD отделя огромно количество топлина по време на високоскоростна работа.Ластични закрепване осигуряват по-добра ефективността на отвеждане на топлината от крепежни винта.Отвеждане на топлината от алуминий понижава температурата и увеличава производителността. 【Ниското тегло и тънка работа】Размер на радиатора M201 е само на 2,83x0,97x0,63 инча, той е малък и лек, не заема твърде много място и тежи 50 грама, без да упражнява натиск върху дънната платка.

Други функции

Най-добри сделки