.

.

YLYAJY Стенни полици за съхранение на Парцали, Стойка, Органайзер за Метли, Куки, Държач, Самоклеящийся Инструмент за съхранение в Банята, Кухнята, Градината, Гаража (Ц?

YLYAJY Стенни полици за съхранение на Парцали, Стойка, Органайзер за Метли, Куки, Държач, Самоклеящийся Инструмент за съхранение в Банята, Кухнята, Градината, Гаража (Цвят: D, размер: 334 * 47 * 55 мм)

BGN 85.37

Брой продукти
На склад

Характеристики : най-Доброто хранилище за швабр, метли, гребла и други инструментиИскрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Може да се използва от вътрешната кухнята, килера, мазето, гаражном склад, офис и на открито в двора, в градината. Инсталацията не изисква перфорации2. - - - поради различни монитори цветовете могат да се различават- поради продължителна доставка на стоки може да бъде повреден при транспортиране, ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, благодаря за разбирането, скъпи купувачът, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора ръчно измерване и т.Спестете място благодарение на компактните им размери и силни организационни умения.Водачите на топки за излизане могат автоматично да се регулира заедно с различна дебелина дръжки. доказателство и водоустойчив 3.Най-доброто хранилище за швабр, метли, гребла и други инструменти за организацията.Спестете място благодарение на компактните им размери и силни организационни умения. Материал : abs Опаковката включва : 1 * кука за метли, моля, обърнете внимание : - От-за ръчно измерване на размер, може да има отклонение от 1-2 см.

Други функции

Най-добри сделки