.

.

GoldArea 8 Опаковки, Чаши за хайбола, 13 грама, Висок Бар Чаша На дебелото основа, Чаши от Прозрачно стъкло за водата, Комплект Чаши за сок, Вино, Бира, Уиски, Напитки, Кокте?

GoldArea 8 Опаковки, Чаши за хайбола, 13 грама, Висок Бар Чаша На дебелото основа, Чаши от Прозрачно стъкло за водата, Комплект Чаши за сок, Вино, Бира, Уиски, Напитки, Коктейли, Цветни Стъклени Чаши за напитки

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Не съдържа бисфенол АСтъклени чаши Gold Area с елегантен дизайн, изработени от висококачествена здрава стъкло, несъмнено ще направи впечатление на всички, и ще прославят вашия дом топъл сладък интериор, улучшающим качеството си на живот!. Могат да се мият в съдомиялна машина. Съдържание на пакета : 8 бр.Всички материали, цветни стъкла, които не съдържат олово и БПА, че може да осигури вашата сигурност при ежедневна употреба без стрес. 【Атрактивен дизайн】 Благодарение на този практичному дизайн и затруднен цвят нашите чаши за пиене, ще се превърне в идеален аксесоар за всеки бара, на парти, ресторант или хотел. Може да се съхранява в хладилник.Не съдържа олово.Цветни донышки стъклени чаши, служат не само за маркери, които ще ви помогнат да се грижи за своето чаша по време на парти, но и ще ви даде визуална празник и ще подобрят вкуса.Насладете се на любимите си напитки в нашите бокалах за хайбола!. 【Лесно почистване】 Не е нужно да се притеснявате за миене на чаши, след като сте допьете напитки. 【Ценен набор от】 Красив комплект стъклени съдове за готвене от 8 теми има висок елегантен дизайн, който осигурява удобен захват и придава на вашето напитка празничен оттенък.Тези чаши за хайбола може да стане добър избор за подаване на широк асортимент от напитки, като например вода, кафе с лед, сода, коктейли, шейкове, сокове и много други.

Други функции

Най-добри сделки