.

.

Керамични Фоторамка Mikasa на Зиг Заг, Задната част на мольберта, За снимки с размер 5 x 7 инча, 8 x 10 инча синьо и бяло.

Керамични Фоторамка Mikasa на Зиг Заг, Задната част на мольберта, За снимки с размер 5 x 7 инча, 8 x 10 инча синьо и бяло.

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

ГЪВКАВОСТ : идеален за придаване на модерен вид на всяко помещениеСмел дизайн ще даде на вашия дом, модерен вид.Размери : 8 "L x 0,75" W x 10" H.Идеален за придаване на модерен вид на всяко помещение. Покажете на приятелите и семейството си една снимка с размер 5 x 7 на памет в тази бяло-синя зигзагообразной рамка от Mikasa.ГЪВКАВОСТ : идеален за придаване на модерен вид на всяко помещение.ДЕКОР на ПЛОТА : оборудван мольбертом за удобно публикуване на снимки на комодах, масите и рафтовете.ДЕКОР на ПЛОТА : оборудван мольбертом за удобно публикуване на снимки на комодах, масите и рафтовете.СМЕЛ ДИЗАЙН : сини и бели на зигзаг придават на вашия дом, модерен вид.Размери : 8 "L x 0,75" W x 10" H.Тази уникална рамка е оборудвана с мольбертом за удобно публикуване на снимки на комодах, масите и рафтовете.СМЕЛ ДИЗАЙН : сини и бели на зигзаг придават на вашия дом, модерен вид.ПРОЖЕКЦИЯ и СЪКРОВИЩЕ : покажете на приятелите и семейството си една снимка с размер 5 "L x 7" H с голямо спомен. ДИСПЛЕЙ и СЪКРОВИЩЕ : покажете на приятелите и семейството си една снимка с размер 5 "L x 7" H на паметта.Размери 8 х 0,75 х 10.

Други функции

Най-добри сделки