.

.

Костюми Yomiie на Хелоуин, Унисекс, Стръмни Дъждобран, Униформи, Маскарадная Наметало, Вампир, Дракула, Злодей, Готик, Магьосникът, Аксесоар за Cosplay, черно и червено, Обр

Костюми Yomiie на Хелоуин, Унисекс, Стръмни Дъждобран, Униформи, Маскарадная Наметало, Вампир, Дракула, Злодей, Готик, Магьосникът, Аксесоар за Cosplay, черно и червено, Обратими, 55)

BGN 6.66

Брой продукти
На склад

Той е прост, е трайна и може да се пере в машинаТой не е прозрачна, но и не много гъста и топла / тежък.Той е прост, е трайна и може да се пере в машина. 【Двупластова обратима наметало】 - Яка може да се превърне в яка-багажник или да се откаже, завязки на шията, двустранен наметало, от едната страна е черна, другата страна е червена, всички могат да се облича. 【Размер】-Този хитрец цялата дължина за различни тайнствен начин, дължина 140 см/55 инча, унисекс дизайн прави този костюм е подходящ както за жени, така и за мъже. 【Двупластова обратима наметало】 - Яка може да се превърне в яка-багажник или да се откаже, завязки на шията, двустранен наметало, от едната страна е черна, другата страна е червена, всички могат да се облича.Той не е прозрачна, но и не много гъста и топла / тежък. 【Висококачествени материали】 -Висококачествена двупластова трикотажная тъкан, изработена от полиестер, мек и удобен. 【Идеално за всеки патрул,】 - идеален за различни идеи костюми, включително вампир, ведьму, магьосник, готически, средновековието, преобличане, ролеви игри, етап костюми на вещици, членове на кралското семейство, абитуриентски балове-маскаради, езически празници, ръчно пост или на карнавалните костюми за възрастни, и още много други, подходящ като подарък за рождения ден / Хелоуин.

Други функции

Най-добри сделки