.

.

28 Бр., Централните Елементи за детската душа, за Украса на масата, Сафари, Пръчици за животни в Джунглата, Тема Топпера за Детската душа или на Зоологическата градин?

28 Бр., Централните Елементи за детската душа, за Украса на масата, Сафари, Пръчици за животни в Джунглата, Тема Топпера за Детската душа или на Зоологическата градина, Вечерни Аксесоари

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

?【Лесна употреба】 - Просто свържете шаблони от картон към дървен палочкам с помощта на точки залепване, след това ги поставете върху любимата витрина, и вие ще получите приятен набор от чаени пръчици за украса на масата!Много е лесно да декорирате парти, като ви спестим време и усилия щеки, 3 лист, лепило и 28 бр.Можете да го преработи много пъти, което е удобно за следващото събиране. ?【Най-доброто обслужване】 - имаме екип за обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги, моля, веднага се свържете с нас, да ви направи щастливи, е наш приоритет!.Те са трайни, леки, не изчезват и са безопасни за използване от деца. визитки в 7 различни модели. ?【Чудесен материал】- Тези централни украса за маса с животните в джунглата са изработени от плътен твърд картон с помощта на високотехнологичен дигитален печат, за да се гарантира дълготрайност на продукта. щеки, 3 лист, лепило и 28 бр.Те са трайни, леки, не изчезват и са безопасни за използване от деца.?【Предпоставка, в комплект】-Набор от топперов за празнична маса с животните в джунглата включва 28 бр. визитки в 7 различни модели. ?【Чудесен материал】- Тези централни украса за маса с животните в джунглата са изработени от плътен твърд картон с помощта на високотехнологичен дигитален печат, за да се гарантира дълготрайност на продукта.Може да се използва не само като централни елементи, декорации за десертно на масата, но и за пълнеж на торти, кексчета, подпори за фотобудки, за декор на стени и т. ?【Широкото използване на】-Централна украса за маса с животните на сафари в джунглата са подходящи за повечето дейности, като например детски душ, детски партита, семейни срещи, училищни, развлекателни дейности, или други украшения.

Други функции

Най-добри сделки