.

.

Органайзер за грим Lewondr, 12 Отделения за червило, 4 Отделения За Съхранение на козметика, Витрина с Уникални Позлатени релефни по краищата, Поставка за съхранение на ?

Органайзер за грим Lewondr, 12 Отделения за червило, 4 Отделения За Съхранение на козметика, Витрина с Уникални Позлатени релефни по краищата, Поставка за съхранение на Козметични консумативи за червило, Четка, Мрамор

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Лесен за почистване, просто избършете с чиста влажна кърпа ? Спазвайте реда на размера на всеки клон за червило 1,06 х 0,98 инча / 2,7 х 2,5 см; а най-голямо пространство - 3,94 х 3,86 инча / 10 х 9,8 виж Достатъчно клетки за съхранение на козметика, повече няма елементарно!. ? Голям капацитет : 12 отделения за съхранение на червила и блесков за устни, 4 отделения отговарят на различни изисквания за съхранение на кремове, сенки за очи на прах, козметични емулсии, бижута, тоалетни принадлежности и т.Лесен за почистване, просто избършете с чиста влажна кърпа. ? Здрав органайзер за грим : е Изработен от подсилена пластмаса и здрава конструкция, е трайна употреба; достатъчно здрав, за да стои стабилно на скрин. ? Спазвайте реда на размера на всеки клон за червило 1,06 х 0,98 инча / 2,7 х 2,5 см; а най-голямо пространство - 3,94 х 3,86 инча / 10 х 9,8 виж Достатъчно клетки за съхранение на козметика, повече няма елементарно!. Помогнете на отделяне и подреждане на вашите козметични принадлежности, постоянно да държите грима си в чистота. ? Голям капацитет : 12 отделения за съхранение на червила и блесков за устни, 4 отделения отговарят на различни изисквания за съхранение на кремове, сенки за очи на прах, козметични емулсии, бижута, тоалетни принадлежности и т.

Други функции

Най-добри сделки