.

.

Стойка за обувки SONGMICS, 8-Различен Органайзер за обувки, Метален склад за обувки в гараж, Антре, Комплект от 2 и 4-Ярусных штабелируемых рафтове за обувки, с Регулируем?

Стойка за обувки SONGMICS, 8-Различен Органайзер за обувки, Метален склад за обувки в гараж, Антре, Комплект от 2 и 4-Ярусных штабелируемых рафтове за обувки, с Регулируеми плоски или Скосени рафтове, Настанява 32-40

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Максималната товароносимост на всяко ниво : £ 40 (18,1 кг) [Висококачествени материали Всеки полк има преграда и здраво мрежест слой, което предотвратява падането на високи токчета и улесняване на достъпа до обувки.Метални стелажи за обувки след полагането може да се анализира един рафт, за да се осигури достатъчно пространство за съхранение на по-високи обувки.Рафт за обувки SONGMICS heavy duty запазва външния вид и гъвкавост, за удължаване на срока на експлоатация. 2 х 4-Ярусных стеллажа за обувки. Тя е перфектна за това, че в коридора, гардероба, хостел, тераса, антре и едно студио не е елементарно. 2 x Комплект за защита от накрайници.Метални стелажи за обувки след полагането може да се анализира един рафт, за да се осигури достатъчно пространство за съхранение на по-високи обувки. [Лекотата на монтажа] Инсталиране на поставка за обувки за броени минути!Ние сме снабдени със съответните инструкции за монтаж, маркированными детайли и регулируеми крака, за да се гарантира стабилността дори на неравномерно пода.Тегло : 23,6 паунда (10,7 кг).Полезен съвет : В нашия шкаф-органайзер за обувки има два комплекта за защита от преобръщане, които ще ви помогнат да закрепване на ъглова рафт за обувки към стената за по-безопасно използване.Материал : Метал Стомана.Размер на продукта : 12,1 "D x 36,4"W x 64,4"H (30,7 x 92,5 x 163,6 см).

Други функции

Най-добри сделки