.

.

NUOBESTY Играчка-Пъзел 30 бр. Маркери за Килими, Подови Тагове За Сядане в Клас, Кръгли Точка Маркери за предучилищна клас, Учител на началните Класове, Образование на Де?

NUOBESTY Играчка-Пъзел 30 бр. Маркери за Килими, Подови Тагове За Сядане в Клас, Кръгли Точка Маркери за предучилищна клас, Учител на началните Класове, Образование на Децата, Стикери с Логото на 10 см

BGN 40.47

Брой продукти
На склад

- Нашите места за килим маркери, произведени от висококачествен полиестер с характеристиките на износоустойчивост, дълготрайност и сигурностТези цветове помагат да напомня на децата, че трябва да стои или да седи точно на това място, за да поддържа реда в класната стая.Идва с достатъчно количество маркери химикалки за килими с кръгла форма, ги достатъчно за използване по целия клас.Опаковката включва 30 x маркери за килими. 10 см - Материал : полиестер - Идва с достатъчно количество маркери за килими кръгла форма, е достатъчно за използването на целия клас.- Тези етикети върху килима са идеални за употреба в детската градина и дома за училище и са безопасни за деца.Маркери на килима са добри за място за сядане, спорт и активна игра, като тренировка във фитнеса, преодоляване на препятствия, проследяване на цвета на бебе, йога стои, класика и така нататък.Характеристики - Цвят : както е показано - Размер : 10.Прилагането на стикери ще донесе повече удоволствие в игрите, така че те са добри за обучение и изграждане на активна атмосфера в класната стая.- Прилагането на стикери ще донесе повече удоволствие в игрите, така че те са добри за обучение и изграждане на активна атмосфера в класната стая.

Други функции

Най-добри сделки