.

.

Socobeta Двойно зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство Гейм Контролер зарядно устройство ще захранване на Зарядно устройство, USB Зарядно Устройство Г?

Socobeta Двойно зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство Гейм Контролер зарядно устройство ще захранване на Зарядно устройство, USB Зарядно Устройство Гейм контролер Playstation 4 PS4

BGN 42.77

Брой продукти
На склад

4Поставка за зареждане на контролера е с лек и компактен дизайн : това е двойно зарядно устройство предоставя лесен и бърз начин за зареждане и съхранение на вашия контролер, както и лесно за използване.【СПЕЦИАЛНО разработен】 Двойна поставка за зареждане, разработена специално за контролера PS4. 【ПРЕНОСИМ】Поставка за зареждане на контролера е с лек и компактен дизайн : това е двойно зарядно устройство предоставя лесен и бърз начин за зареждане и съхранение на вашия контролер, както и лесно за използване. 63 * 140 * 36 мм / 2. 【СТАНДАРТНО НАПРЕЖЕНИЕ】Безжично зарядно устройство ще захранване на база отговаря на стандартното входящата напрежение DC5 V/1 A.Светлинен индикатор в гнездото за зареждане на игра отвън база ще се посочи състоянието на зареждане. Подсушете продукта на въздуха, без да го изложи на пряка слънчева светлина, ако тя намокло. Входното напрежение трябва да бъде стабилно 5 vdc.4 Входно напрежение : DC 5 v Ток на зареждане : 500 ma * 2-Подходящи : за оригинален безжичен контролер PS4 Тегло на опаковката : около 90 грама съдържание на Пакета : 1 * Двойно зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство 1 * USB кабел за зареждане (други стоки на снимките не са включени.Не е необходимо подхранване на игрова конзола PS4 или други специални захранвания, просто лесно да свържете зарядната база към източник на захранване.Техническа спецификация : Материал : ABS Цвят : черен Размер : прибл.Двойна безжично зарядно устройство за контролер с група за контролер PS4 Play Station, приложим закон, могат да бъдат закупени с увереност.Когато администраторът се зарежда, индикаторът свети; ако контролерът е напълно заредена, индикаторът не свети.

Други функции

Най-добри сделки