.

.

Есента Знак Силует Недовършена, Дървен Декор за Хелоуин Есента Врата Декор За Всеки Ден от МДФ профили ВЪВ форма на Платно Стил 1 (6)

Есента Знак Силует Недовършена, Дървен Декор за Хелоуин Есента Врата Декор За Всеки Ден от МДФ профили ВЪВ форма на Платно Стил 1 (6)

BGN 7.03

Брой продукти
На склад

От тях стават страхотни дръжки, закачалки, предмети на домашния декор или украса за всеки специален поводВъображението няма граници. ★ Нужда от нещо друго?Трябва нещо да се прави на поръчка?Също така на разположение индивидуални проекти и размери.Те са отлични за занаяти за деца от всички възрасти. ✔ РАЗНООБРАЗИЕ от РАЗМЕРИ - Повечето от нашите изрезки са с размери 6 см, 12 см, 18 см и 24 инча.Размер на този предмет се измерва от най-широките точки.Те са отлични за diy за партита и домашен декор.Всеки деколте изработена от МДФ с дебелина 1/4 инча и изрязана върху нашите точност CNC.Ние шлифуем всяко парче да не е неравни ръбове и е напълно гладка повърхност. ✔ ПОДХОДЯЩ за ДЕЦА - Има много проекти, които на децата, както и възрастните, могат да направят от нашите изрезки.Всеки деколте изработена от МДФ с дебелина 1/4 инча и изрязана върху нашите точност CNC.Те са произведени от необработени МДФ и имат дебелина 1/4 инча.Свържете се с нас за повече информация или можете да изпратите онлайн заявка за индивидуален дизайн.✔ ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ - Тези дървени изрезки от Diverse Woodworking са гладки повърхности, които не се нуждаят от допълнително шлифовке.Всеки деколте изработена от МДФ с дебелина 1/4 инча и изрязана върху нашите точност CNC и лазери. ★ Технически характеристики на Всяка продуктът е произведен в САЩ тук, в Diverse Woodworking.Свържете се с нас за повече информация.Цената за доставка ще бъдат приспаднати от сумата за връщане.Ние ще се погрижим за всички поръчки в рамките на 48 часа за бърза доставка всеки път. ✔ ПРОИЗВЕДЕНО в САЩ - Всяка продуктът е произведен в САЩ тук, в Diverse Woodworking.

Други функции

Най-добри сделки