.

.

Лентата за бягане за мобилен телефон, Спортна чанта в ръка с Дышащим Каишка, Превръзка на ръката си, Чанта за Мобилен телефон за Джогинг, Колоездене, Фитнес зала, Све

Лентата за бягане за мобилен телефон, Спортна чанта в ръка с Дышащим Каишка, Превръзка на ръката си, Чанта за Мобилен телефон за Джогинг, Колоездене, Фитнес зала, Светкавица (L, Black)

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

1*5Това не е щеше да е на ръката си гореща. [Защитете вашия телефон] Еластичен материал позволява набута телефон и лични вещи навътре и закрепете с помощта на ремъците / на седалките на куки / панти отгоре, така че телефонът сигурно ще се пазят и няма да падне по време на тренировка.6 сантиметра Обиколката на каишка : 27 см/10,6 инча (подходящ за тези, които обиколката на предмишницата от 27 см /10,6 инча до 29 см/11,4 инча) Съвместимост с мобилни телефони : Подходящ за всички мобилни телефони с размер на екрана от 6,5 инча или по-малко от 6,5 инча Помещение включва : превръзка от неопрен * 1. [Защитете вашия телефон] Еластичен материал позволява набута телефон и лични вещи навътре и закрепете с помощта на ремъците / на седалките на куки / панти отгоре, така че телефонът сигурно ще се пазят и няма да падне по време на тренировка. [Лек, еластичен и монтиране] Това е просто лека, удобна и много еластична обвивка, така че тя е удобна облегает ръката си и не слайдове надолу. [Дишащ материал] Дишащ материал.Ако той ще се сблъска с дъждовния сезон или сезон на гръмотевични бури, внезапен силен дъжд и ще наруши първоначален ритъм.2 размер на опаковка в см : 24*13*1.[Лек, еластичен и монтиране] Това е просто лека, удобна и много еластична обвивка, така че тя е удобна облегает ръката си и не слайдове надолу. [Машинно] лесно се отмива, така че тази превръзка е чудесно за лятна чорапи. [Машинно] лесно се отмива, така че тази превръзка е чудесно за лятна чорапи.

Други функции

Най-добри сделки