.

.

Ретро месинг никелова телескоп треноге /Хром тенис на телескопа за дома и настолни аксесоари, морска малък тръбата на телескопа за военно-морския флот и приключени

Ретро месинг никелова телескоп треноге /Хром тенис на телескопа за дома и настолни аксесоари, морска малък тръбата на телескопа за военно-морския флот и приключения на открито.

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

За телескопа# Телескоп Морски Antique finish - това е напълно функциониращ образец на морска техника, красиво монтирани върху дървен стативИдеален за декорация и подаръци.Височината може да се регулира до 18 инча, напълно издигайки краката на статив. предпазва обектива. # Идеален централният елемент и на изследването на историята за декорация на всяка стая или на открито в дома, офиса. # В производствения процес се използва суровини от най-високо качество, което се проверяват на всеки етап от производството на Индивидуален тест.Продукти, които се предлагат в нашата организация, са тествани за качество, преди да ги предостави на клиентите си.Употреба : Преходи, наблюдение на птици, морски дар, артикул и т. изключително популярен корпоративен подарък или идеалното допълнение към вашата колекция от качествени антични предмети.Увеличена дължина на телескопа е 11,5 инча.Тя е изпълнена от месинг копие на преносим морския телескоп. Качествена оптика осигурява увеличение 20 пъти.Дължина 14,5 инча (телескоп), височината може да се регулира до 18 инча, напълно издигайки краката на статив.Дървена поставка за статив с дървени крака, всяка от които е снабдена с траен месинг фитинги и винтовым заключващ механизъм, позволяващ регулиране на височината, а латунная верига държи три дървени крака заедно, за да телескоп може да се поддържа.

Други функции

Най-добри сделки