.

.

GBEN Въртящ се Корпус на комина, въртящ се тръбен накрайник с защита от падане на тягата, Турбинен вентилатор, Въртящ се Комин от неръждаема стомана, Подходящ за завод

GBEN Въртящ се Корпус на комина, въртящ се тръбен накрайник с защита от падане на тягата, Турбинен вентилатор, Въртящ се Комин от неръждаема стомана, Подходящ за завода 22.10.9 (Размер: 100 mm)

BGN 30.45

Брой продукти
На склад

Това може да попречи на проникването на силен вятър в тръби, комини, пещи, и тСпецификация : Име на продукта : Капачка каминаматериал : галванизирана неръждаема стомана, непромокаемая, снегостойкая, ветрозащитная Забележка : Това обтекател срещу източване.Топлият въздух се издига, а студения пада, принуждавайки вентилатор се върти, така че, топлина, мирис и прах в помещението могат ефективно отводиться.Ротационен топката се върти при най-малкия вятър, той не само може да стои на покрива си, но и притежава отлични експлоатационни характеристики.Спестявания на енергия и липсата на сметки за електроенергия, за намаляване на вашата сметка за електроенергия.На горния капак, капака на комина и вентилационна тръба комина на пещта бесшумны, не консумират енергия, предпазват от изтичане на дъждовната вода и не позволяват проникване на дребни животни.Предотвратяване на обратното движение на отработените газове, допринасят за вдыханию, подобрява горенето и защитават комини от външни влияния, като дъжд и сняг.Въртящи турбовентилятор : диаметър на основата е подходящ за повечето стандартни комини, диаметър на основата е 100 mm, 110 mm, 150 mm, 160 мм, 200 мм, 300 мм, 350 мм 400 мм 450 мм 500 мм подходящ за стандартни стационарни комини хлебна стомана.

Други функции

Product name:
Fireplace cover
Material:
stainless steel galvanized
Rainproof, snowproof, windproof:
Note:
This is an anti-sink fairing. The sinking air current produces only wind. If there is a problem when there is no wind (smoking fireplace/stove), the problem is not the sinking wind.
Warning:
If your chimney is located more than 1 meter below the roof apex, any anti-sink windshield may fail.
Typical sinking phenomenon:
As soon as the wind blows, the fireplace or stove will emit smoke.
There may be errors in the manual measurement of the size, please refer to the actual product received, please understand. :

Най-добри сделки