.

.

Док-станция за зареждане на виртуална реалност Oculus Quest 2, Магнитните контролери зареждане и слушалки Едновременно (подходящи за каишка за Elite), Аксесоари за зарядно ?

Док-станция за зареждане на виртуална реалност Oculus Quest 2, Магнитните контролери зареждане и слушалки Едновременно (подходящи за каишка за Elite), Аксесоари за зарядно устройство за виртуална реалност с 2 Перезаряжаемыми

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

умни led ИНДИКАТОРИ и УДОБЕН сън 【Трайно качество】 : Зарядно устройство за виртуална реалност, изработени от висококачествени материали ABS, траен материал, който ще продължи дълго.Включително регулируеми колани на контролера, които можете да използвате за игра, и които не трябва да бъдат отстранени. Комбинация магнитна зареждане и зареждане с Type-C 2 в 1 комплект за Oculus Quest 2.Led подсветка осветява, след като поставка за зареждане да се включи.Пълно зареждане слушалки заема само 2.Едновременно зареждане на Quest2 kit ще ви спести време и ще ви позволи бързо да се върнете към игри.Пълно зареждане слушалки заема само 2.Led подсветка осветява, след като поставка за зареждане да се включи.5 часа, а контролери - 3 часа. 【Трайно качество】 : Зарядно устройство за виртуална реалност, изработени от висококачествени материали ABS, траен материал, който ще продължи дълго. Освен това, при зареждане на екрана докинг станция икона показва предупреждение за зареждане на контролери. 【Бързо зареждане】 : зарядно устройство Oculus Quest 2 технология осигурява висока скорост на зареждане и разширена защита от презареждане.БЕЗОПАСНО ЗАРЕЖДАНЕ с ПОДОБРЕНА ЗАЩИТА. 【Специална конструкция за зареждане на】 : Докинг станция за зареждане на виртуална реалност е подходящ за Oculus Quest 2, тя може да се зарежда както слушалките, така и на сензорни контролери едновременно.Включително регулируеми колани на контролера, които можете да използвате за игра, и които не трябва да бъдат отстранени. Комбинация магнитна зареждане и зареждане с Type-C 2 в 1 комплект за Oculus Quest 2. 【Лесна инсталация】 : зарядно устройство с подвижен конструкция улеснява съхранението и протирание на части, което позволява да се запази ефективността зарядно устройство за виртуална реалност. 【Лесна инсталация】 : зарядно устройство с подвижен конструкция улеснява съхранението и протирание на части, което позволява да се запази ефективността зарядно устройство за виртуална реалност.Едновременно зареждане на Quest2 kit ще ви спести време и ще ви позволи бързо да се върнете към игри.

Други функции

Най-добри сделки