.

.

DOITOOL 4 комплекта Мебелен Апликатор за прозорци Инструмент За Премахване на Плочки Сам Червена Фуга в Банята, Отново, за Скребковой Фугиране Силиконови Шпателями Ин?

DOITOOL 4 комплекта Мебелен Апликатор за прозорци Инструмент За Премахване на Плочки Сам Червена Фуга в Банята, Отново, за Скребковой Фугиране Силиконови Шпателями Инструменти За Покриване на Пода Конопатка Довършителни

BGN 5.10

Брой продукти
На склад

Стъргало за уплътнение на фугите : той може да се използва за инсталиране на мивки за кухни и бани, а също така и за други домакински дейности по запечатване на заварки и проекти "Направи си сам"Списък на пакетите в 4 групи чистачи инструменти за фугиране на шевове Характеристики - Цвят : Червен лак финишер скребковый инструмент. - за бързо прижатия покритие за фугиране на плочки и за получаване на покритие, заполняющего фуга за плочки, използвайте стъргалка, за уплътнение на фугите. - Широко се използва за уплътняване на стените или на пода в банята, кухнята, на балкона, в коридора, и други домашни условия. инструмент за чистачи за запечатване Те ще ви помогнат бързо и лесно да се работи за подобряване на качеството на лепене и естетичен вид на повърхността. - Тези инструменти могат ефективно да изгладят разликата между плочките, полезен за вас инструмент за украса на плочки. Инструмент за довършителни работи на мерки и теглилки : Много лесен и удобен за използване, е много полезен набор от инструменти за конопатки и на мерки и теглилки.Стъргало за уплътнение на фугите : той може да се използва за инсталиране на мивки за кухни и бани, а също така и за други домакински дейности по запечатване на заварки и проекти "Направи си сам".Стъргалка, за да премахнете конопатки : Широко се използва за почистване на стените или на пода в банята, кухнята, на балкона, в коридора и т.силикон, пластмаса. - Размер : 14,00 X5,00 X1,00 см / 5,50 X1,97 X0,39 инча силикон стъргалка, за да се конопатки.Стъргалка, за да премахнете конопатки : Широко се използва за почистване на стените или на пода в банята, кухнята, на балкона, в коридора и т.Информация за продукта Герметизирующий довършителни инструмент за Този продукт представлява набор от инструменти за запечатване на малки петна, линии конопатки и завършване на повечето работи, подходящ за всички ъгли и фуги. Инструмент за довършителни работи на мерки и теглилки : Много лесен и удобен за използване, е много полезен набор от инструменти за уплътняване на фуги.

Други функции

Най-добри сделки