.

.

Qfeley Кръгли Непълни Дръжки за чекмеджета за корпусна и мека мебел от дърво, Теглене на Дръжките, 20 Опаковки Дървени Дръжки за чекмеджета на гардероба, Шкафа (Диаметъ?

Qfeley Кръгли Непълни Дръжки за чекмеджета за корпусна и мека мебел от дърво, Теглене на Дръжките, 20 Опаковки Дървени Дръжки за чекмеджета на гардероба, Шкафа (Диаметър: 32 мм, Височина: 25 мм)

BGN 13.08

Брой продукти
На склад

Широко приложение - всяка дръжка на чекмеджето за мебели от дърво незакончена и е готова за боядисване, боядисване и раскрашиваниюВариации на цвят, текстура и песъчинки - това е нормално. диаметър на дъното : 1 "/25,4 мм, височина : 0,95 "/24 мм. Благодарение на натуральному древесному материала всяка незаконченная дървени мебели дръжка е уникална.Идеален за кухня, гардероб, мебел, шкафа, чекмеджета, гардероб, ракли, бюфет и т.Ценен комплект - включително 20 броя дървени дръжки за чекмеджета мебели и 20 броя, подходящи винтове.Материал - всяка дървена дръжка е уникална благодарение на естествения узорам.Вариации на цвят, текстура и песъчинки - това е нормално.Ценен комплект - включително 20 броя дървени дръжки за чекмеджета мебели и 20 броя, подходящи винтове. Достатъчно количество може да отговори на вашите различни нужди в мебелен оборудване.Широко приложение - всяка дръжка на чекмеджето за мебели от дърво незакончена и е готова за боядисване, боядисване и раскрашиванию. Нашият ценен пакет може напълно да отговарят на вашите различни нужди в мебелен оборудване. диаметър дръжки : 1,26 "/32 мм.Дървени дръжки на чекмеджета, направени от дърво, са направени във формата на гъба, гладко обработени на машината и земята.Моля, потвърдете на размера преди да поръчате. Моля, потвърдете на размера преди да поръчате.20 броя дървени дръжки за чекмеджета мебели.Уникална текстура - моля, обърнете внимание, че, тъй като дървото е естествен материал, всяка дръжка на дървена мебел е уникална.

Други функции

Най-добри сделки