.

.

Биберон-залъгалка MAM Original Day & Night, формата на зърната Допринася за здравословното развитие на устната кухина, свети в тъмното, 6-16 месеца, унисекс, 3 бр. (опаковка по 1 п?

Биберон-залъгалка MAM Original Day & Night, формата на зърната Допринася за здравословното развитие на устната кухина, свети в тъмното, 6-16 месеца, унисекс, 3 бр. (опаковка по 1 парче)

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

СВЕТИ В ТЪМНОТО : Съдържа биберон за една нощувка за дете, които светят в тъмното, което ви позволява бързо да ги намерим през нощта, не са пречка и да не търси детето ви да може да спи по-добре. Оригинални залъгалка MAM Day без съдържание на BPA / BPS са създадени от водещи детски зъболекари и психолози на развитие, за да осигури максимален комфорт и стил за деца на възраст от 6 месеца *. * Разработен съвместно с Международната общност детски медицински изследвания. Ултра-залъгалка MAM съчетават в себе си технологични иновации и модерен дизайн, за да помогне на децата да започнат здравословен начин на живот.Извита плоча с широки отвори винаги се намира от дясната страна нагоре и предпазва от дразнене на кожата при максимално разхода на въздух.ВИСОКО КАЧЕСТВО : одобрени 94% от бебета *, нашият 100% се състои от бисфенол s.ВЕНТИЛИРАНИ s са идеални за развитие на челюстите и на зъбите.СИМЕТРИЧЕН ДИЗАЙН : Наименование за кърмене за бебета забавна и функционална. Проучване на пазара 2010-2019, тествани върху 1463 младенцах""Повече никакви разочарования в опитите си за намиране на загубени биберони за деца на кърменето през нощта!В комплекта са включени 2 сладък силиконови биберони дневна светлина и една, която свети в тъмното.

Други функции

Най-добри сделки