.

.

Средство за почистване на кучешки Лапи, Препарат за миене на Кучешки Лапи, Препарат за почистване на Мръсните лапи на Лапа Buddy, Препарат за почистване на Лапите на д?

Средство за почистване на кучешки Лапи, Препарат за миене на Кучешки Лапи, Препарат за почистване на Мръсните лапи на Лапа Buddy, Препарат за почистване на Лапите на домашни любимци, за кучета/Котки малки, Средни и

BGN 36.27

Брой продукти
На склад

Независимо от това, изляза ли на улицата или да играете директно в близост до тяхНе е нужно да се притеснявате за това, че вашето куче ще бъде неприятно. ➤ [Лесен за използване инструмент за измиване на краката на домашни любимци - изпълнете следните стъпки] 1.Ергономичен пречиствател за лапите прави всеки момент незабравим. малко завъртете чашата, за да премахнете мръсотия от лапите. Бързо почиства Мръсната си лапа.Средство за почистване на лапите на домашните кучета Comotech.Средство за почистване на лапите, подходящи за малки кучета, средни кучета и големи кучета.Предназначени за кучета от малки, средни и големи породи. ➤[Нежна силиконова четка] Средство за почистване на мръсни лапи изработено от мек силиконов материал, който е приятен за кожата.Дръжте най-добрия си приятел в чистота и ред, след като игра с вас на открито. поставете в чаша кучешки лапи 3. Изсипете в чаша чиста вода 2.Харесва как играем. нашата мивка за краката за домашни любимци, предназначени за създаване на незабравими спомени от вашата друг. ➤ [Пълна подкрепа за връщане на парите в рамките на 2 години] Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите, ние предлагаме 2 години гаранция, ако имате някакви оплаквания, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки