.

.

[Лепило за мигли NOON'S UP] Водоустойчив лепило за мигли продължително действие 24 часа: Лепило за фалшиви мигли супер силна фиксация Лепило за мигли за чувствителни очи

[Лепило за мигли NOON'S UP] Водоустойчив лепило за мигли продължително действие 24 часа: Лепило за фалшиви мигли супер силна фиксация Лепило за мигли за чувствителни очи 0,14 грама (черен)

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Ние вече са взети под внимание това и са се погрижили за това, че водата не се превръща в проблемОсвен това, той е 100% безопасен за употреба, тъй като производствено оборудване отговаря на действащите стандарти на GMP (цгмф). ✔️ [НАЙЛОНОВА КОЗМЕТИЧНИ ТУБИЧКА С ПИСКЮЛ] - Вместо обичайните ламиниран тръба, ние използваме полиетиленови (PE) флакон, който е подходящ за носене приложения, като тръби. ✔️ [МНОГО ЛЕСНО се НАНАСЯ] - Всичко, което трябва да направите, е да нанесете лепило върху приготвените изкуствени мигли и изчакайте около 20 секунди.✔️ [24-ЧАСОВА УСТОЙЧИВ ЛЕПИЛО] - е Разработен за особено дълготрайна фиксация и гарантирано издържа през целия ден!Можете да бъдете сигурни, че вашите мигли ще останат в добра форма в продължение на целия ден.Той естествено се слива с вашите миглите, не оставя абсолютно никакъв намек за лепило!. ✔️ [ВОДОУСТОЙЧИВА ЛЕПИЛО ЗА МИГЛИ] - Загрижени за внезапен дъжд или нежелани сълзи?Не се притеснявайте.Това лепило на разстояние само тогава, когато вие самите желаете!. ✔️ [100% БЕЗОПАСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ] - Лепило за мигли NOON'S UP е преминал всички лабораторни тестове за безопасност за вашата сигурност.

Други функции

Най-добри сделки