.

.

Козметични чанти Bride Tribe - Подарък за шаферките, за моминско парти, душата младоженци, сватбени тържества. Чанта за козметика / Тоалетни принадлежности, Сватбен комп?

Козметични чанти Bride Tribe - Подарък за шаферките, за моминско парти, душата младоженци, сватбени тържества. Чанта за козметика / Тоалетни принадлежности, Сватбен комплект за оцеляване е Набор от Махмурлук, Подарък

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Това е вълнуващ момент в живота сиТези изискани чанти за козметика и тоалетни принадлежности от futon платна с размери 7 х 5 инчов (17,8 x 12,7 см), украсена с блестящи златни принтом и удобен цип.МАЛЕШЕВСКАТА И ОТБОРЕН ДУХ.Предлага се в опаковки по 1 бр.ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТИ.ИЗИСКАН ИЛИ ДИВИ.Запасите са ограничени.ПОВИШАВАНЕ НА ВЪЗБУДАТА.Позволете на това впечатляващо оценят дарове поинтересувате момичета, като ги предварително, за да се създаде усещане, или ще ги покаже на своите момичета, за да те взеха им в незабравим ден.ЗА ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ.Поръчайте днес или рискувате нещо пропусна!. Кликни върху "Добави в кошницата" днес и се приготви за визгам наслада!.Племе на булката, Екипът на Булката, Отбора на булки, как ще се нарича своите момичета, започна!Внимавай свят! ;).Добавете малко лудост вашия специален повод с помощта на гама от стоки за моминско парти и на булката от компанията Life is a Party.Предлага се в опаковки по 1 бр, 3 бр или 5 броя, те са гарантирани пробият мрака на вашето събитие на деня или нощта.Дайте на тези първокласни и стилни козметични чанти като има или попълнете ги погалят с различни вкусни неща по ваш избор за вашия любим човек на племето.

Други функции

Най-добри сделки