.

.

Комплекти за подметания комини NINGMENGFENG Електрическа Бормашина-на четката с усилване на срязване за подметания Инструмент за премахване на гъвкави пръчки, които мо?

Комплекти за подметания комини NINGMENGFENG Електрическа Бормашина-на четката с усилване на срязване за подметания Инструмент за премахване на гъвкави пръчки, които могат да се натрупат вътре в комина или комин, и предотвратяване

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

В комплект комина влизат 6/8/10/12 пръти, дюза за почистване, адаптер за пробиване, шестограмен ключ Нашите гъвкави пръчки, способни почистване на кръгли ленти под ъгъл от 45 градуса. Полезен, полезен високоефективен дымоходный прът. [Лесна за сглобяване] Здрави пръти роторной система за почистване на комина може да се подсоединять или разглобявате в зависимост от дължината на тръбата е без завинтване, лесно подсоединять и демонтаж. [ Съвместим комплект] Въртящ се комплект за почистване на димоотводни тръби са подходящи за повечето видове комини, включително гладки или груб, кръгли или квадратни, и т. Лесно се сглобява и е запознат, и можете да свържете няколко пръчки, за да разширят своя радиус на действие.Характеристики : Дължина на всеки : 1, м (общо 6/8/10/12 м) Диаметър : 45 * 45 мм Материал : найлон и пластмаса Опаковка в пакет : 6/8/10/12 х четка за почистване на комин 1 х корона комин 1 х шестостенния ключ Как да използвате : Стъпка 1 : Свържете пръти един след друг Стъпка 2 : Поставяне на чекмедже с помощта на пръти Стъпка 3 : Поставете четката в дымоходную тръбата Стъпка 4 : Поставете прът в дымоходную тръбата Стъпка 5 : прикрепете към бормашини с помощта на пръчка Стъпка 6 : Започнете почистване на комина комплект за почистване на тръби се разпространява на 30 фута система от инструменти за почистване с четка 9 гъвкави пръчки за сушене на тръбата 2-в-1 камина простор отдушник капачка за подметания власинките дюза за бормашини за премахване на пръти с изкуствена глава сухи дълги найлонови комплекти въртящи се дискове за еднократна употреба от 18 метра. Компактен, лек и преносим. Пръти, използвани за почистване на тръби - това е един качествен продукт, предназначен за почистване на тесни завои в облицовани с дымоходах и дымоходах с двойни стени. [ Изследвана и издръжлив] Въртящ се комплект за почистване на комина е изработен от усилена нейлонового материал и има добра здравина, дълъг живот, който да е лесно да се прекъсне при интензивна работа, както и эластичен и химически устойчиви.

Други функции

Най-добри сделки