.

.

Чанта за китара GIGKOUKI 38 39 Инча, Чанта за концерти Акустична Китара, Мек Калъф Раница за класическа Китара с дебелина 0,4 Инча, Голям джоб с линия за дрехи, закачалки и ш?

Чанта за китара GIGKOUKI 38 39 Инча, Чанта за концерти Акустична Китара, Мек Калъф Раница за класическа Китара с дебелина 0,4 Инча, Голям джоб с линия за дрехи, закачалки и шейным колан (39 инча)

BGN 12.00

Брой продукти
На склад

Удобен за носене и приятна декоративна детайл Тази чанта за китара - идеалният подарък за начинаещи китаристи, студенти, китаристи на рожден ден, на връщане в училище, парти изненада, Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, Ден на майката или на Нова година. ♪ 【ЗДРАВА двойна светкавица】 Метални ципове специално за производство, които са много повече и по-твърда други, много плавно се плъзгат в двете посоки, не се заби и не се чупят лесно.Подходящ за 38 китари с диагонал 39 инча.Защитава вашата китара от ежедневни удари. ♪ 【 По-ГОЛЯМ ПРЕДЕН джоб】 по-Голям джоб, отколкото в други, за съхранение на по-голям брой аксесоари, като тунери, снимки, струни, кабели, таван, cd-та, като мобилен телефон, таблет КОМПЮТЪР и резултатите може да се съхранява в джоба си. Тази чанта за китара осигурява идеална защита за вашата китара : . музикална книга, мобилен телефон, tablet PC, китара колани, капо, снимки, тунери, китарните струни и т. ♪ 【ЗДРАВА двойна светкавица】 Метални ципове специално за производство, които са много повече и по-твърда други, много плавно се плъзгат в двете посоки, не се заби и не се чупят лесно.Висококачествен найлон Оксфорд 600 D ripstop предпазва вашата китара от намокания и драскотини;. ♪ 【РАЗМЕР】 Размер : 39.Подходящи за класически китари с диагонал 39 инча или по-малко.Тази гитарную чанта с линия за окачване отзад може да бъде окачен на стена за украса. ♪ 【УДОБНА переноска】 Двойна регулируеми презрамки + три дръжки за удобство : два регулируеми раменни колан с метална катарама и 2 химикалки с дебела силикон.39 инча защитава вашата китара от нараняване при сблъсък, висококачествен найлон Оксфорд 600 D ripstop защитава вашата китара от намокания и драскотини, китара на шийката на каишка здраво улавя китара на място. ♪ 【Мултиплен защита】 сгъсти вътрешен слой с подплата, с 0.Метални ципове специално за производство, които са много по-големи и по-твърда други, много плавно се плъзгат в двете посоки, не се заби и не е лесно да се счупят. китара на шийката на каишка здраво улавя китара на място.

Други функции

Най-добри сделки