.

.

Маска Healeved Еднократна Силиконов Контейнер 2 ЕЛЕМЕНТА Титуляр За Съхранение на Еднократна употреба За Съхранение на Притежателя за Временно Съхранение Скоба За Съ?

Маска Healeved Еднократна Силиконов Контейнер 2 ЕЛЕМЕНТА Титуляр За Съхранение на Еднократна употреба За Съхранение на Притежателя за Временно Съхранение Скоба За Съхранение на Преносими Скоби За Съхранение Сгъваема

BGN 11.11

Брой продукти
На склад

ДЪРЖАЧ ЗА планшайба - Водоустойчив дизайн, много компактен и практичен - Подходящ за дома, шофиране, пазаруване и т.ДЪРЖАЧ за планшайба - водоустойчив дизайн, изключително компактен и практичен.Изработен от висококачествена материал за трайни и практично използване.Органайзер за планшайба - лек, е лесно да се съхранява и транспортира, и им е по-удобно да се ползват. - Произведен от материал за продължителна употреба. ПАПКА за СЪХРАНЕНИЕ на МАСКИ - Направена от материал за продължителна употреба. - Водоустойчив дизайн, изключително компактен и практичен.КОНТЕЙНЕР за планшайба - подходящ за дома, шофиране, пазаруване и т.Контейнер за КАПАК на устата - Удобен клип за съхранение на маската, не е нужно да се притеснявате за поставянето на маска.КОНТЕЙНЕР за планшайба - подходящ за дома, шофиране, пазаруване и т. - Удобен клип за съхранение на маската, не е нужно да се притеснявате за поставянето на маска.Осъществяване списък 2 x стойка за съхранение на маски Характеристики - Размер : около 19x13x0,5 см - Лесен, удобен за съхранение и переноске и по-удобен за използване.Контейнер за КАПАК на устата - Удобен клип за съхранение на маската, не е нужно да се притеснявате за поставянето на маска.

Други функции

Най-добри сделки