.

.

12 Опаковки 5D си САМ Комплекти за Диамант живопис Комплекти за Деца/Възрастни Подаръци Комплекти за Диамантения Изкуство през Цялата Пълен Пробивна Камък Художест?

12 Опаковки 5D си САМ Комплекти за Диамант живопис Комплекти за Деца/Възрастни Подаръци Комплекти за Диамантения Изкуство през Цялата Пълен Пробивна Камък Художествени Занаяти за Бродерия, кристали за Декорация на дома/Стени

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

по-блестящи, отколкото други диаманти ?【Сигурен-Diamond Arts】 След тестване, за потвърждение на качеството, сигурност, нетоксичности и безвкусицы, те често се радват на децата ми и семейството ми. платно с висока разделителна способност, висококачествени диаманти, 12 бр.Нашите помощни инструменти за по-гуманизированы, което ще ви позволи бързо да завършат своята работа.Диамантена живопис със своите ръце може да подобрите своите практически умения, това ще бъде най-добрият израз на семейна работа в екип и атмосфера на хармония. диамант лепяща дръжка, 12 зелени корита.Има и 12 пластилинов, размер на платното 12 х 16 инча.Много ограненных секции с кръгли сверлами, които могат да улавя светлината и блясък, правят изображението диамант картини ярки, блестящи на светлината.Това е и най-добрият коледен подарък. ?【Висококачествени материали】 Нашето платно, меко и твърдо, с копринена повърхност, ясни символи и здрава мембрана.Изберете най-добрият платно за всички, инструменти не са чеп, а глината не е с вкус. ?【Украса за диамант живопис】 Идеалното бижу за вашата всекидневна или спалня, подходящи за различни стилове на оформяне.Диамантена живопис със собствените си ръце, може да изпитате чувство на постигане, да се научат да се намали натискът, регулиране на емоциите, подобряване на доверието в себе си и постоянство, както и да развиете търпение.

Други функции

Най-добри сделки