.

.

Комплекти за рисуване диаманти САМ 5D за деца и възрастни, Комплекти за рисуване кристали по номера с пълна дрелью на тема Черни Пантери Marvel (11,8X15,75 инча)

Комплекти за рисуване диаманти САМ 5D за деца и възрастни, Комплекти за рисуване кристали по номера с пълна дрелью на тема Черни Пантери Marvel (11,8X15,75 инча)

BGN 4.40

Брой продукти
На склад

2 ▷ Стенен декор на платно-платно за живопис с маслени бои с висока разделителна способност с водоустойчива и равна текстура, уникална картина на дъската-най-доброто украшение на дневната и кабинета, обогащающее живота си. Когато приключите стик, сложете дебели книги или други предмети върху повърхността на диаманти от смола, фигура ще се окаже по-компактен. ▷ УНИКАЛЕН И модерен ДИЗАЙН - нашите комплекти за рисуване с диаманти, бродирани кръстат бод, ще ви помогнат да съживи вашата всекидневна, спалня и на други места.Гаранция без риск Всички дизайнерски комплекти от vvild преминават индивидуална проверка, и ние гарантираме за качеството.Ако пратката пристигне повреден или някакви проблеми с комплект за автомобил, пишете ни в рамките на 7 дни след получаване на поръчката, и ние ще решим ги да ви удовлетвори.Пълна диамантена живопис с дрелью, рисуване на карикатура и анимационном стил, красиви подаръци. Се налива необходимото количество полимер диаманти на чинията, разклаща чинията няколко пъти, направете още повече полимер диаманти лицевата страна нагоре за последващо инсталиране. 1 тава за съхранение (найлонови торбички за съхранение на диаманти) Цветни диаманти от смола (различни цветове в опаковки с етикети). Натиснете кал лепило на върха на писалката. 1 восъчен възглавница, използвана за избор на диаманти с помощта на апликатор.▷ Диамант И размер на - 12 "x 16" (30 см х 40 см), по-голям е размерът, толкова по-добре изображението в крайна сметка. ▷ ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ - HUANNY е професионален доставчик диамант живопис. Поставете диамант от смола в съответния брой на платното. ▷ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ - Игра на пъзел може да помогне да се развие у децата интерес към изкуството, както и да развиете своите способности до логичното мислене и практически умения.

Други функции

Най-добри сделки