.

.

Двигателят е с мазителна ЧАША 9 Бр. Набор от Практични Инструменти За чертане, състоящ се от Четка за Смесител на заден план и Метод Пасатор Четката на Художника Мас?

Двигателят е с мазителна ЧАША 9 Бр. Набор от Практични Инструменти За чертане, състоящ се от Четка за Смесител на заден план и Метод Пасатор Четката на Художника Мастихин от Неръждаема Стомана за Акрилни Картини Маслена

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ е на разположение по всяко време Идеален за смесване, растекания, разбиване, смесване и извайване на дебел слой, независимо дали е на маслена живопис или акрил. ✨【Стъргало за смесване на цветове с дървена дръжка】 : стъргало за рисуване с маслени бои на маслена чашка се предлага в 2 размера, № 19 и № 20, изработен от неръждаема стомана и дърво, устойчив на абразия и надраскване, хващане. ✨【Веерная четка с найлонов косъм】 : веерная четка за маслени чаши изработена от висококачествен найлонов косъм с добра чрез адсорбция, лека до умерена четина, гъвкава и лесна за почистване, корпус четка е изработена от масивна дървесина в комбинация с обработката на лак за печене, приятен на допир, при пране, не е податлив на корозия, и интерфейс алуминиева тръба здраво прошит, че може ефективно да се предотврати загуба на глави четка от корпуса. ✨【Набор от ценности】 : Набор от практически инструменти за рисуване в маслената чаша от 9 теми съдържа 5 различни размера четки за рисуване фен, 2 размера мастихинов и 2 размера четки за рисуване на стени - пълен комплект, който може да отговори на повечето от вашите нужди в живописта. ✨【Набор от ценности】 : Набор от практически инструменти за рисуване в маслената чаша от 9 теми съдържа 5 различни размера четки за рисуване фен, 2 размера мастихинов и 2 размера четки за рисуване на стени - пълен комплект, който може да отговори на повечето от вашите нужди в живописта. ✨【Безплатна подмяна и най-доброто обслужване 】 : Независимо от това, имате ли някакви въпроси за набор от инструменти за боядисване, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да разреши Независимо от това, имате ли някакви въпроси за стойка, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас, ако не сте доволни от стока, ние ще ви предоставим безплатна замяна или пълно възстановяване на средствата. ✨【Безплатна подмяна и най-доброто обслужване 】 : Независимо от това, имате ли някакви въпроси за набор от инструменти за боядисване, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да разреши Независимо от това, имате ли някакви въпроси за стойка, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас, ако не сте доволни от стока, ние ще ви предоставим безплатна замяна или пълно възстановяване на средствата. ✨【Стъргало за смесване на цветове с дървена дръжка】 : стъргало за рисуване с маслени бои на маслена чашка се предлага в 2 размера, № 19 и № 20, изработен от неръждаема стомана и дърво, устойчив на абразия и надраскване, хващане.

Други функции

Най-добри сделки