.

.

Възглавници За спа-вани, Водоустойчиви Възглавници За Баня От Изкуствена Кожа, Поддържа врата, Главата, Панел с Противоскользящими Лепило за Дома, Баня, Вана, джаку?

Възглавници За спа-вани, Водоустойчиви Възглавници За Баня От Изкуствена Кожа, Поддържа врата, Главата, Панел с Противоскользящими Лепило за Дома, Баня, Вана, джакузи, Спа център

BGN 10.13

Брой продукти
На склад

Тази възглавница за вана е подходяща както за възрастни така и за децаМоже ефективно да изолира сериозна вана в задната част на главата от болка и врата от умора.Необходимостта от хора, които се ползват хидромасажна вана. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Необходимостта от хора, които се ползват хидромасажна вана.Възглавница за вана, устойчива на плъзгане възглавница за подкрепа на врата в банята, Възглавница за баня от изкуствена кожа в банята, Спа облегалка за врата, раменете и гърба, възглавници за спа-вани, Водоустойчиви възглавници за баня от изкуствена кожа, въздушна възглавница за подкрепа на врата и главата с останалите с противоскользящими лепило за домашна баня, хидромасажна вана Spa Features : Възглавница е направена от полиуретан, средна твърдост, стилна и удобна. Възглавницата е направена от полиуретан, средна твърдост, стилна и удобна. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.Тази възглавница за вана е подходяща както за възрастни така и за деца. x възглавница за вана Бележки : Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 дюйма1.

Други функции

Най-добри сделки