.

.

Топлоизолационна памук, 10 мм, 3 слой Изолационен подложка за горещи легла за 3D-принтер двойна плътност, за Emilov 3 Pro за Emilov 5, Аксесоари за 3D-принтер (235x235x10 мм)

Топлоизолационна памук, 10 мм, 3 слой Изолационен подложка за горещи легла за 3D-принтер двойна плътност, за Emilov 3 Pro за Emilov 5, Аксесоари за 3D-принтер (235x235x10 мм)

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Уверете се, че изолационен материал и листов метал плътно един до друг, и осигурете най-доброто сцепление и затихване 4 Допълнителни изолационни материали могат да бъдат поставени в някои невидими места Специално внимание : температурата на загряване на высокотемпературного памук не може да надвишава 100 градуса.ВИСОКА температурна устойчивост : Високи показатели на изолация, високи термични и акустични свойства, негорючесть и пожароустойчивост. Правилното използване на лентата за засилване на ефекта на свързване 6.3 СЛОЙ ДВОЙНА плътност : Изолационен памук, с помощта на висококачествена 3-те слойного лесно пенопластового ламинат, двойна плътност, осигурява най-високо намаляване на шума. Моля, почистване на другата страна, която искате да залепите.ИЗДРЪЖЛИВ на УПОТРЕБА : Благодарение на използването на трайни и висококачествени материали на корпуса, памук за затопляне на гореща леглото за 3 D-принтер има дълъг срок на служба. Успешен процесът на инсталиране е по-добре да не се повтаря разрывания и залепване, ефект залепване няма да пострада 8. С помощта на ножица или калъпи, нарязани на мат желания размер и форма, а след това отстранете разделяне на хартия. Залепете алуминиево звукоизолирани /демпфирующую такса, която може да се нагрява сешоар, за да стане мека, а след това се затваря плътно на ръка.ЛЕСНО РЯЗАНЕ : Лесно се реже и се задвижва все още, благодарение на високата адгезионной якост на изолация памук hot bed може да се реже на всеки желаната форма.

Други функции

Item Type:
 Heat Insulation Cotton
Material:
Aluminum Foil, Cotton
Package List:
1 x Heat Insulation Cotton:
Note:
Installation Precautions:
1. Use scissors, a knife or a mold to cut the mat into the required size and shape, and then remove the release paper.:
2. Please clean the side you want to paste.:
3. Make the insulation material and the sheet metal fit firmly, and exert the best bonding and damping performance:
4. Do not cover the wiring or holes of the chassis during installation:
5. Appropriate use of tape will enhance the connection effect:
6. Paste the aluminum sound insulation/damping board, which can be heated with a hair dryer to make it soft, and then compact by hand. If the room temperature is lower than 5 degrees Celsius, first heat it with a sun lamp until it becomes soft. Then remove the wax paper and paste:
7. A successful installation process is best not to repeat the tearing and pasting, the pasting effect will not be damaged:
8. Extra insulating materials can be pasted in some unseen places:
Special attention:
the heating temperature of high temperature resistant cotton cannot exceed 100 degrees.

Най-добри сделки