.

.

Подложка за упражнения ZONOBI, Разтегателен Фитнес подложка за велкро, Трайни подложки от пяна EVA за Фитнес, Борба, Акробатика за Домашна употреба/Тренировки/черлидин?

Подложка за упражнения ZONOBI, Разтегателен Фитнес подложка за велкро, Трайни подложки от пяна EVA за Фитнес, Борба, Акробатика за Домашна употреба/Тренировки/черлидинга/йога (размера, дебелина 4 см. / 1,6 инча)

BGN 13.85

Брой продукти
На склад

【ЗАЩИТЕН ПАРКЕТ】 подложки за фитнес зала са изработени от мека, гъвкава и ударопрочной пяна XPEВъздушна акробатическую на пистата могат да се сглобят от край до край с помощта на connector велкро, който може да задоволи вашите нужди в съединяването на две различни постелки заедно, за да я направи по-дълъг. Инсталира във вашата всекидневна, в задния двор, на брега на морето, на всяко място, помещение или на открито 2. плънка ще осигури отлична подплънки за тялото или оборудване и предпазват пода от надраскване, scuffs и вдлъбнатини.Тази подложка не остави никакви следи по пода, тъй като тя е изработена от нов материал. 【НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ】Мат твърдо държи на плочки, пода или на килими и предотвратява подхлъзване упражнения мотори по време на употреба.Пол е толкова лесен, че е лесно да се побере на задната седалка на автомобиля3.Удовлетворение на нуждите на клиентите - това е нещо, към което ние се стремим. 【ЛЕСНО носене И съхранение】 Лек, foldout дизайн прави мат преносим и компактен, удобен за фитнес в движение за лични треньори, спортисти, занимаващи се с на открито или в закрити помещения.И дори ПОВЕЧЕ!★ Пакетът включва : 1 x Разтегателен фитнес мат ★ Съвет : 1.Благодарение на трайно ковровому корицата на върха на пяна тези преносими домашни изтривалки за чирлинга ви дава възможност да създавате сигурни и трайни място за тренировки почти навсякъде, лесен за инсталиране и използване, тези висококачествени постелки за чирлинга достатъчно здрав и гъвкав, за да се използва като подложка за акробатика и гимнастика, осигуряване на удоволствие и безопасност почти всеки многофункционална среда предлага се в няколко цветови варианта, тези леки и лесни за съхранение на подложките за чирлинга - добра настилка за всеки спортист ★ Характеристики мата за гимнастика Rollout : 1.Той осигурява на тялото отлична подкрепа, допълнителен комфорт и защита по време на тренировка по аеробика.

Други функции

Най-добри сделки