.

.

Healifty 8 бр., Кърпа за Момичета, Модерен Портфейл, Дамска Чанта за грижи за Болни, Скъпа Тъканта, Чанта за грим цветове за Момичета, Домашен Органайзер за тийнейджъри, П?

Healifty 8 бр., Кърпа за Момичета, Модерен Портфейл, Дамска Чанта за грижи за Болни, Скъпа Тъканта, Чанта за грим цветове за Момичета, Домашен Органайзер за тийнейджъри, Преносима Женствена Чанта за съхранение на открито,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

- Подходящ за съхранение на хигиенни кърпички, менструални чаши, подложки за хранене, както и за съхранение на бижута, кредитни карти и тОчарователна чанта за съхранение : Тази многофункционална опаковка за съхранение представлява гигиеническую салфетка и опаковки за червило.Чанта за съхранение на хигиенни тампони : Многофункционално съоръжение за съхранение, може да се използва за съхранение на дребни предмети, ключове, хигиенни кърпички и т.Торбичка за менструални тампони са Много подходящи за съхранение на хигиенни тампони, менструални тампони, подложки и други тайни предмети. Позволява лесно прехвърляне на малки предмети. - Тази опаковка за съхранение е многофункционална и е гигиеническую салфетка и торбичка за тампони в опаковка с червило. Чанти за първия период на менструация : Този продукт е лесен за носене и многоразово.Чанти за първия период на менструация са Изработени от качествени материали и са удобни. - Тази практическа чанта за съхранение малка и преносима, вземете я и използвайте по всяко време на открито.Bag-държач за ключове : Можете да вземете тези малки чанти със себе си в офиса, на училище, пътуване, бизнес пътуване и т. Осъществяване на списък 1 х калъф за съхранение Особености -Материал : Тъканно чанта за хранене - Този продукт е лесен за носене и използване на многоразово.

Други функции

Най-добри сделки