.

.

Gadpiparty 2 бр. Сватбена Кошница за Момичета в едно цвете, Нежна Кръгла Сатен Сватбена Кошница с Цветя Бродерия цвят Шампанско, Кошница с Листенца за Романтична Церемон?

Gadpiparty 2 бр. Сватбена Кошница за Момичета в едно цвете, Нежна Кръгла Сатен Сватбена Кошница с Цветя Бродерия цвят Шампанско, Кошница с Листенца за Романтична Церемония, на Банкет, на Сватбени Партита, Декорации

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Цвете кошница - идеални за съхранение и успешна демонстрация на любимия на цвете, за да покаже своя вкус Количка за момичета - Изискани детайли могат лесно да се привлече вниманието на околните, тази цвете кошница ще бъде страхотно допълнение към вашата сватба.Характеристики - Цвят : шампанско Материал : fabric Размер : Около 21,00 X15,00 X15,00 см / 8,25 X5,89 X5,89in.Сватбената парти - Лека и преносима цвете кошница ви позволява цветочнице лесно и удобно да си вземете.Сватбени кошници за момичета-цветочниц - задължителен аксесоар за сватбеното парти, годишнина от сватбата, годеж, предложения за брак и т.Количка за момичета в селски стил - произведени са от висококачествен материал, отлична и красива, която може да се използва в продължение на дълго време.

Други функции

Най-добри сделки