.

.

Контейнери за съхранение на храна Hniuyun, Кухненски Кутия За съхранение на Плодове и Зеленчуци, Правоъгълна Кутия За съхранение В Хладилник от Неръждаема Стомана, За?

Контейнери за съхранение на храна Hniuyun, Кухненски Кутия За съхранение на Плодове и Зеленчуци, Правоъгълна Кутия За съхранение В Хладилник от Неръждаема Стомана, Запечатани Кутия За Съхранение (600 мл)

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Следпродажбено обслужване】 : 100% гаранция за удовлетвореност на клиентите : Ако не сте напълно доволни от покупката си, ние ще се радваме да ви осигури замяна или възстановяване на средства по ваш избор; Ние се надяваме, че трябва винаги да се усмихваш, когато ползвате нашите продуктиНиска температура и висока температура, преминете през всяко време Могат да се поставят в хладилник за замразяване Може да се нагрява с открит пламък, индукционный на топлина При нагряване на контейнера за съхранение, моля, използвайте теплоизоляционную кърпа, за да се избегнат изгаряния Параметри Материал : Храни от неръждаема стомана 304 Форма : правоъгълник Стил : модерен и лесен Обем : 600 мл, 1000 мл Опаковка в комплект : 1 бр. 【Заключване свежест】 : конструкцията на вакуумно запечатване на капака fresh с вграден о-силиконов пръстен запазва свежестта и предотвратява изтичане и разливане на продукта.Благодарим ви! 3. * контейнер за съхранение на храна Забележка : 1.Моля, не използвайте тези капацитет в съдомиялна машина, тъй като това ще доведе до постепенна деформация на капаци и те ще престанат да бъдат затегнати. 【Безопасен материал】 : Храни от неръждаема стомана 304 корпус на кутията электролитически изгладен отвътре и отвън, не съдържа BPA, е безопасен и нетоксичен, издръжлив и траен.

Други функции

Най-добри сделки