.

.

Ръкавици с пролетни дупки, женски Бели Кожени ръкавици с един подплата, Есенни ръкавици за шофиране, Велосипедни ръкавици (Цвят: A, Размер: 8)

Ръкавици с пролетни дупки, женски Бели Кожени ръкавици с един подплата, Есенни ръкавици за шофиране, Велосипедни ръкавици (Цвят: A, Размер: 8)

BGN 232.56

Брой продукти
На склад

Мек дизайн, предназначен за защита, без да се жертва за гъвкавост, уникална и фина текстураСилна еластичност, вътрешен шев за пръстите, е добра здравина, без подплата.Може да се носи в двойка с всички дрехи, чанти, обувки (ежедневни, делови или официална. Висока еластичност, вътрешен шев за пръстите, е добра здравина, без подплата.Мек дизайн, предназначен за защита, без да се жертва за гъвкавост, уникална и фина текстура. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 2-3%, преди да заложите, моля, уверете се, че нямате нищо против.Дишащи дупки, удобни, дишащи и не е запушен.Кожена повърхност ръкавици брилянтна и на пипане е нежна. Цвят може да варира поради различните монитори, моля, обърнете се към актуальному продукт. удобна и здрава тъкан.Воздухопроницаемые дупки, удобни, дишащи и не е отпечатан.Може да се носи в двойка с всички дрехи, чанти, обувки (ежедневни, делови или официална.Моля, обърнете внимание : 1. Материал : кожа Размери : 6,5, 7, 7,5, 8, В комплекта са включени : 1 двойка * велосипедни ръкавици (други демонстрационни продукти в комплекта не са включени). Кожена повърхност ръкавици брилянтна и на пипане е деликатна.

Други функции

Най-добри сделки