.

.

Toyvian Детски Играчки Детски Играчки Играчки на улицата 5 бр. Стрели Фибростъкло Стрели Фибростъкло Спортни Стрели Хвърляне на Стрели Гърне Хвърляне на Стрели Гърне ?

Toyvian Детски Играчки Детски Играчки Играчки на улицата 5 бр. Стрели Фибростъкло Стрели Фибростъкло Спортни Стрели Хвърляне на Стрели Гърне Хвърляне на Стрели Гърне Играчки за улицата Играчки за улицата Играчки за

BGN 6.79

Брой продукти
На склад

- Нека децата ви ще прекарат много щастливо детство с тази интересна играчка - Играчката е изработена от материал, устойчив и лесен.ПРАКТИКА в СТРЕЛБА с ЛЪК - Нека вашите деца ще почистват игра на компютъра и на мобилния телефон далеч и поиграют в забавна играчка. - Гладка повърхност, не е нужно да се притеснявате за това, че сте пораните ръцете на вашите деца.Синтетичен материал.ТРЕНИРАЙТЕ СТРЕЛКИ - Играйте с детето си в тази интересна играчка, за да се развиват отношенията между родители и деца.ГУМЕНИ СТРЕЛИ - той е забавен дизайн, който осигурява нейната популярност и практичност сред децата.Много интересна играчка ще си деца с щастливо детство.Пратката включва 5 x за хвърляне на стрели саксии Характеристики - Размер : 41,00 X4,00 X2,00 см/16,11 X1,57 X0,79 инча. подарък за вашите деца. - Нека вашите деца ще почистват игра на компютъра и на мобилния телефон далеч и поиграют в забавна играчка. - Това може да бъде добър избор за подарък за вашите деца, те много се радвате. - Материал : Гума + фибростъкло.КАРБОНОВЫЕ стрели - Играчка изработени от здрав и лек материал. - Цвят : червен и черен.Той е забавен дизайн, който осигурява нейната популярност и практичност сред децата.

Други функции

Най-добри сделки