.

.

Безжична пистолет за горещо лепило Mellif за батерията, Makita 18v, Ръчни Електрически Лепило с пистолет в реален размер за декоративно-приложни изкуства и занаяти с 20 кле?

Безжична пистолет за горещо лепило Mellif за батерията, Makita 18v, Ръчни Електрически Лепило с пистолет в реален размер за декоративно-приложни изкуства и занаяти с 20 клеевыми пръчки 0,43 (батерии в комплекта не са

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Диаметър на лепкав прът : размер 0,43 инча или 7/16 инча 【Бързо предварително загряване и разреждане на лепилото】 Подгряване на този пистолет за горещо лепило на батерии отнема само 3-5 минути.Безжична и преносим. Готов за употреба : гори червената крушка.подходящ за батерията Makita 18v.Първо, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно продукта.Тъй като в него се използва по-добра система за отопление PTC, можете да я затопли по-бързо, повишаване на ефективността на дозиране.Дюза с мед изолация е предназначено за предотвратяване на изтичане на лепило.Ключ за заключване, предназначени за това, да не случайно да активира лепило с пистолет. 【Е безопасна за употреба】 е Изработен от висококачествен материал, вградена защита от ниско напрежение. 【Широко приложение】 Този безжичен лепилен пистолет е идеалният инструмент за стабилизиране на параметрите, като ръкоделие, изобразително изкуство, домашен ремонт, изработка коледни украси и подаръци. 【Съвместимост】 е Съвместим с акумулаторна Makita 18 V, за BL1815 BL1830 BL1850 BL1860 (батерия в комплекта не са включени).Можете да спестите пари на акумулатор и зарядно устройство, ако те вече са били преди.

Други функции

Най-добри сделки