.

.

Toyvian Детски Играчки Детски Играчки, 1 Комплект играчки във формата на Летяща чиния във формата на Риба, Cartoony Дизайн, Играчка-стартера, Детска Летяща Играчка на откри?

Toyvian Детски Играчки Детски Играчки, 1 Комплект играчки във формата на Летяща чиния във формата на Риба, Cartoony Дизайн, Играчка-стартера, Детска Летяща Играчка на открито, Детски Игри, набор на открито, Играчки

BGN 8.23

Брой продукти
На склад

Това може да се развие хобита и интереси на децата, а също и да се обучават на детски ръце и очиИзискан вид на играчки може лесно да се привлече вниманието на децата и да събуди у тях интерес към играта.Изработен е от висококачествена пластмаса, притежаващо отлична издръжливост и практичност. - Цвят : Случаен цвят. - Тази играчка с летенето диск за деца, изработени от здрав материал, може да издържи няколко часа употреба, без да се счупи.Да се забавляват и в същото време познавайте, насърчаване на комуникацията между вас и вашите деца.Характеристики - Цвят : случаен цвят - Материал : пластмаса Размер : 11,50 X11,00 X7,50 см/ 4,52 X4,32 X2,95 инча - Той може да се развие хобита и интереси на децата, също така да тренирате ръцете и очите на децата.Играейки с играчката "летящ диск", можете едновременно подобряване на концентрацията на вашите деца. - Играейки с играчката "летящ диск", можете едновременно да подобрите концентрацията на вашите деца. - Изискан външен вид играчки може лесно да се привлече вниманието на децата и да събуди у тях интерес към играта.Тази детска играчка с летенето на диска е направена от устойчив материал, тя може да издържа много часа използването и не се чупи.

Други функции

Най-добри сделки