.

.

Летящ Балон-Топка 【2023 Обновен】 Бумеранг-Растящите Топка, Играчки с летенето Топка Космическа Топка, Растящите Топката с ръчно управление, Страхотни играчки за мо?

Летящ Балон-Топка 【2023 Обновен】 Бумеранг-Растящите Топка, Играчки с летенето Топка Космическа Топка, Растящите Топката с ръчно управление, Страхотни играчки за момчета 6 7 8 9 10 12+ Подаръци Годовалым Момчета и Момичета,

BGN 19.20

Брой продукти
На склад

След това ще можете да го хванеРазлични ъгли и скоростта на хвърляне на топка-прахосмукачка може да достигне различни маршрута на полета и умения, а също и различни режими плавен полет и ефекта на бумеранга.Ако искате да прекратите играта, просто се разклаща или погладьте този летяща топка и да се спре въртенето.Левитирующий топката достатъчно лек, за да го носите със себе си и да се играе на закрито и на открито.Директен полет : .Затворен дизайн на колелото може да предпазите ръцете си по време на полет играчки. Поставете ръка под левитирующий топка и внимавайте за въртяща се топка колкото може по-дълго, за да се създаде усещането, че сте переопределяете гравитацията.Това е лесно и безопасно.Включете galactic spinner с помощта на USB-кабела в продължение на 20 минути, това ще ви даде пълни за 15 минути полет. 【Магически мини-самолет топката с ръчно управление】 Това е една страхотна летяща играчка pelota voladora, която може да се върне към вас без дистанционно управление.Ако играчка с летенето топката се нагрява много силно, не зареждайте си.Никога не зареждайте устройството без надзор за дълго време.Ние три пъти са се увеличили от време на автономна работа в сравнение с оригиналната версия.Този продукт съдържа несменяемую батерията.Кой каза, че магията е фалшива?.Той ще лети стабилно по права линия. - Включете бутона на захранването и вдигнете летяща топка нагоре, след това просто се разклаща или похлопайте, за да започнете!. 【Акумулаторни и преносими】 Разредени батерии убиват истерия. 【Най-готиния подарък за деца и възрастни】Летяща фабрика може да се използва като чудесен подарък за рожден ден, и това е творчески коледни подаръци играчки за момчета и момичета 6-8, 8-12 години. 【Сигурен и издръжлив】 След задълбочени тестове, ние най-накрая избрали висококачествен материал, ABS за направата на защитна обвивка, той е мек, лек и лесно могат да бъдат планирани плащания, за да издържат на безброй катастрофи.

Други функции

Най-добри сделки