.

.

On The Rox Drinks Подаръци за учителите за жени - Последния нерв учители, Комплект от 2 чаши за бира в извънработно време - Забавни смешни подаръци за учители - Благодаря под?

On The Rox Drinks Подаръци за учителите за жени - Последния нерв учители, Комплект от 2 чаши за бира в извънработно време - Забавни смешни подаръци за учители - Благодаря подаръци за учители

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

? Екологично чиста и е устойчив към раздавливанию опаковка : Тези чаши за бира, консервни кутии, опаковани в специална опаковка, която може да издържа на високо налягане ? Нашето обещание да ви . докато други компании могат да се заобикалят и да се възползват от евтините чаши, тусклую гравиране, прости бели кутии и непрочную пузырчатую филм, ние доставяме най-добрите.На тях се прилага дълбоко гравиране, затова текстове не изчезват дори след много години употреба.В тази чаша може да се съхранява някоя студена напитка - от бира до сокове.Повече никакви извинения при раздаването на подаръци, тъй като тези прекрасни празнични чаши за бира (комплект от 4 кутии) се доставят в луксозна подаръчна кутия и здрава опаковка, която да издържа на налягане до 200 кг.Благодарение на солидна стъклен дизайн и очарователен дизайн с гравиран, вие можете да се гордеете, че изпращате на този коледен комплект чаши за пиене, за всеки фен на бирата, които знаете!.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ чаши са ръчно изработени от САЩ и здрава дългогодишна опаковка на цена, която няма да съсипеш банка.? Персонализирани подаръци за учителите : Благодарение на забавному дизайн и первоклассному качество, тези стилни чаши бира под формата на буркани - най-добрият подарък учител в знак на благодарност по всякакъв повод.

Други функции

Най-добри сделки