.

.

TAJAX 1 бр. Универсална Безжична Поставка за Прахосмукачка, Поставка За съхранение Прахосмукачка, която е Съвместима с Дайсън, Съвместима с Puppyoo, Универсална Прахосму?

TAJAX 1 бр. Универсална Безжична Поставка за Прахосмукачка, Поставка За съхранение Прахосмукачка, която е Съвместима с Дайсън, Съвместима с Puppyoo, Универсална Прахосмукачка

BGN 10.74

Брой продукти
На склад

Започнете почистване на дома си за минути! съхранение и преносимост. материал : метал.Благодаря ви за подкрепата!.ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ - Инсталация се извършва с помощта на скоба-организатор, без много усилия.Изработен е от висококачествен материал, по-издръжлив.Приложение : кухня / спалня / баня за съхранение на неща, хол.Забележка : Отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж Добре дошли в моя магазин!Ние ви предлагаме богат избор на продукти и първокласни услуги, надявайки се да направите вашите покупки приятни и удобни.Какво би ви няма отне ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.Цвят : черно + сребристо Съдържание на опаковката : 1 х прахосмукачка излъчва само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.

Други функции

Най-добри сделки