.

.

Чаша сакуры с променящите се цвят От студено на гореща температура в японски стил, Керамични Набор от сакуры с цветя Череша/праскова/сливи, Комплект за вино, чаша за

Чаша сакуры с променящите се цвят От студено на гореща температура в японски стил, Керамични Набор от сакуры с цветя Череша/праскова/сливи, Комплект за вино, чаша за чай (опаковка в картонена кутия, 1 снимка)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

* Не използвайте микровълнова печка, миялна машина или сушилнята (Моля, сложи меката тъкан между тях при полагане) Забележка : Нашите продукти са преминали тестване на SGS, всички материали отговарят на хранителни стандарти. Материал : керамика.Размер чашка (комплект от 1) : Диаметър 90 mm x 34 mm Капацитет (1 бр) : 70 куб.Моля, бъдете сигурни за закупуване.Подарък кутия за любителите на сакуры, чашка за саке от промяна на цвета и опаковка в картонена кутия по ваш избор.Характеристики на продукта Размер на чаша (1 бр.) : Диаметър 90 mm x 34 mm Капацитет (1 бр) : 70 куб. * Моля, внимателно го постави на масата. * Моля, не слагайте.Нетоксичен, не съдържа олово, висока температура 320 градуса. * По възможност отделно от други съдове за готвене и внимателно измийте с гъба. см Материал : керамика Указания ЗА употреба * да Не се допуска контакт твърди предмети или стъкло помежду си.Цена за 1 : Цената е за 1 чаша, комплект от 1, моля, имайте в предвид, преди някой да поръчате.Моля, прочетете инструкциите преди употреба.Налейте студена (температура под 22 ° C) напитка (при температура под 45°C) за тази магическа чаша за сакуры, и череша / праскова / източване цъфтят в пълна сила! !Промяната на цветовете чаши за сакуре се случва, когато температурата чаши за саке пада по-ниска или по-висока от необходимата.

Други функции

Най-добри сделки