.

.

3 Метра-2 БР. led хлысты за UTV RGB Преследването / Dancing Light С поддръжка на приложения за дистанционно управление, повече от 600 комбинации от цветови режими, RGB Преследва С п?

3 Метра-2 БР. led хлысты за UTV RGB Преследването / Dancing Light С поддръжка на приложения за дистанционно управление, повече от 600 комбинации от цветови режими, RGB Преследва С подсветка антенных хлыстов за UTV,

BGN 36.40

Брой продукти
На склад

【Пратката съдържа】 3 метра-2 бр Освободете основа, инсталирайте го на дупката, а след това съединете основа с камшик light. включете и включване на предупредителни светлини, а след това включете ги към выключателю и хранене.КАКВО е ВКЛЮЧЕНО В комплекта на доставката? . 【Лесна инсталация】 : 1.Те са лесни за инсталиране, led въртящи се светлини се използват основно към оф-роуд превозни средства, като например джипове, атв-та и дюнные бъги, както и на камиони и джипове.Той е подходящ за повечето автомобили, независимо дали UTV, ATV, RZR, dune buggy, голф количка, оф-роуд Polaris, камиони и др.Те се използват за подобряване на видимостта и даване на колата си със стилен и привлекателен вид. 【Широко приложение】 : Led светлини-хлысты може да се използва като сигнална лампа, сигнали лампа или фенер преследване, така че околните да знаят къде се намирате. аксесоари utv Адаптивни 1000 + режими, промяна на цвета, включително 500 цвята+, 300 + мигащи модели и преследването / танцуващата светлина, управляван от друго приложение.Гаранция една година, безплатна замяна. 【Модернизирани хлыстовые лампи】 : 240 крушки плътно подредени на светещи панели, осигуряване на повече светодиоди, по-ярко и трайно осветление сравнение с други led хлысты. 【Лесна инсталация】 : 1. Освободете основа, инсталирайте го на дупката, а след това съединете основа с камшик light.Led въртящи се светлини са особено полезни при шофиране извън пътя в нощта, тъй като те осигуряват допълнително осветление, което може да помогне на водачите да се съсредоточи върху тежки терени и да се избегне незнание.Led плетка увита в высокопрочные прозрачни термосвиваеми тръби от ЕВА, така че няма нужда да се притеснявате за това, че тя може да бъде повредена пясък, прах или дъжд.Гаранция една година, безплатна замяна.Освен джипове, led светлини-хлысты и могат да бъдат използвани за разходка с лодка, голф-карти и други превозни средства за отдих. 【Широко приложение】 : Led светлини-хлысты може да се използва като сигнална лампа, сигнали лампа или фенер преследване, така че околните да знаят къде се намирате. фенери-хлысты, вилица и 2 м теглене на кабели и блок за управление, дистанционно управление, проводници база за свързване / изключване, флаг на САЩ / лесно и излитане на куката и регламентирана втулка върха, железария, ръководство на потребителя. аксесоари utv Адаптивни 1000 + режими, промяна на цвета, включително 500 цвята+, 300 + мигащи модели и преследването / танцуващата светлина, управляван от друго приложение.

Други функции

Най-добри сделки