.

.

Перманентен лепило за винил с теплопередачей Glitter, този продукт се използва върху всички машини за рязане, използващи винилови листове или подобни на тях, набор от ?

Перманентен лепило за винил с теплопередачей Glitter, този продукт се използва върху всички машини за рязане, използващи винилови листове или подобни на тях, набор от винил листа с теплопередачей САМ Htv (розово-червен,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Ако той е изключен, това означава, че Отоплението с климатици и зададената температура е достигната.Той притежава устойчивост на корозия, удар, устойчивост на стареене, устойчивост на износване, висока устойчивост на топлина, огнестойкостью и да съхранявате характеристика на постоянна промяна на цвета, също може да се прехвърля цвят и не е ограничен с кърпа, изчезва, не избледняват, има силно лепило и мек на пипане. 4 : Натиснете iron до него за 8-10 секунди, силно натиснете с ютия, а след това помислете в продължение на 5 секунди, преди да завърши. 2 : Изрежете топлообменник, не забравяйте да оставите на детайла, а след това го поставете на мястото, където искате загрейте 3 : Поставете парче марля плат за дрехи и проверка, не светва ли лампата отопление на ютия.Ние ще ви служи 24 часа, благодаря Ви за Вашата подкрепа. 6 : Обърнете дрехи обратна страна и прогладьте я отново с обратната страна на мястото на топлопреминаване 7 : Ако по време на престоя ще бъдат твърде дълъг, теплопередача ще бъде повредена. След обработка той придобива триизмерен вид, наситен цвят, добра адхезия и не се напуква след многократно пране. (Усилие е необходимо, за да се лепило впитался в кърпа) 5 : Свалям хром винил HTV, можете да го свали студен начин, а след това проверете, непокътнат ли край на топлопреминаване.Тук няма Специфична Миризма, Мода и защита на околната среда.

Други функции

Най-добри сделки