.

.

GNEGKLEAN Черен Комплект Силиконови Колби за Клизма 7,6 грама Чист Анален Душ за Мъже и Жени с маркуч 19,7 инча + 4 Сменяеми дюзи (Черен)

GNEGKLEAN Черен Комплект Силиконови Колби за Клизма 7,6 грама Чист Анален Душ за Мъже и Жени с маркуч 19,7 инча + 4 Сменяеми дюзи (Черен)

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

it също може да се използва за вагинални промивки 1x Обем за клизма 7,6 унции.Добре проектирана - нашата клизменная колба е с уникален дизайн и е снабден силиконов маркуч с диаметър 19,7 инча. 3x Мек накрайник.Чист и безопасен Ваги-ал-Ам-ал. 1x Ръчни Пластмасови глави.Три дюза с мека, а другата е направена от твърда пластмаса nozzles.Лесно почистване – развийте запалителните дюза и напълнете колбата течност. Колбата и съвети можете да безопасно изплакнете с оцет, сапун или топла вода. 1x Черна чанта за съхранение : Ние ви предлагаме черна чанта на съвсем малък, за да може незабелязано да се съхранява или да вземат го със себе си при пътуване.Лесно се поставя и е абсолютно безболезнено, която осигурява комфортно усещане.Изплакнете дебелото черво.4 Типа - Ние ви предлагаме избор от 4 различни вида дюзи.Хигиенни практики. 1x Силиконов маркуч с диаметър 19,7 инча за по-добра обсега и гъвкавост.Добро обслужване: Моля, свържете се с мен, ако имате някакви въпроси и се нуждаете от помощ, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Удобен за използване – Комплект за промивки с клизма премиум-клас е различен ультрамягкостью, здравина и гъвкавост.

Други функции

Най-добри сделки