.

.

DOITOOL Преносима електрическа Самобръсначка 3 бр. Преносими Мъжки Пътни Калъфи За Самобръсначки Прозрачни Чанти За Самобръсначка За оформяне на Брада, Пътни Организ?

DOITOOL Преносима електрическа Самобръсначка 3 бр. Преносими Мъжки Пътни Калъфи За Самобръсначки Прозрачни Чанти За Самобръсначка За оформяне на Брада, Пътни Организаторите За Самобръсначки Контейнер, Ръчна Машинка

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Описание 3 брЛесно се отваря и затваря, чист и гигиеничный. Калъф за ръчно бръснач.Продукт портативен за перорално приложение.Продуктът е изпълнено с глоба изработка.- Цвят : различни цветове Размер : около 16, 50 X6,00 X3, 50 см на Помещение и включва 3 кутии за съхранение на бръсначи.Калъф за ръчно самобръсначки от висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба.Калъф за ръчно ножчета за бръснене, продукт удобно за носене и може да бъде поставен директно в куфар или раница. Калъф за ръчно бръснач.Калъф за ръчно самобръсначки от висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба.Продуктът е изпълнено с глоба изработка. Преносими мъжки калъфи за самобръсначка за пътуване, трайни прозрачни чанти за самобръсначка за оформяне на брада, Организаторите за самобръсначка, Контейнер за ръчно машинката, защитна кутия, Особености - Материал : PC.Лесно се отваря и затваря, за почистване и гигиеничен.Добре обработени, приятен на допир за кожата, няма да навреди на ръцете.Осигурявайки удобство за вас и осигурява безопасността на вашите неща.Добре обработени, приятен на допир за кожата, няма да навреди на ръцете.Калъф за употреба самобръсначката, когато ви трябва да ги използват за дълго време, продуктът бързо ще стане.

Други функции

Най-добри сделки