.

.

Автомобилно планина за Samsung Galaxy A52 (За монтиране от BoxWave) е Автомобилно планина за мобилен телефон, Поставка за мобилен телефон улови пръста за Samsung Galaxy A52 - Сребрист м?

Автомобилно планина за Samsung Galaxy A52 (За монтиране от BoxWave) е Автомобилно планина за мобилен телефон, Поставка за мобилен телефон улови пръста за Samsung Galaxy A52 - Сребрист металик

BGN 6.30

Брой продукти
На склад

Лепилото е чувствителен към натиск, което означава, че можете да го поставите под проточную вода до пълно прочистване, а след това да се нанесе повторноНе е ли страхотно, че такова нещо може толкова МНОГО да ПРОМЕНИ всекидневния живот?.? [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Това устройство осигурява лесен начин за закрепване към вентиляционному дупката на автомобила с помощта на гумени штырей. ? [ГЪВКАВОСТ] Още по-стръмен е, че това приспособление може да служи като поставка за вашия Galaxy A52. ? [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Това устройство осигурява лесен начин за закрепване към вентиляционному дупката на автомобила с помощта на гумени штырей. Този продукт значително улеснява задържане на телефона без силен улавяне, предотвратяване на умора на ръцете и осигурява чувство на сигурност. Този продукт значително улеснява задържане на телефона без силен улавяне, предотвратяване на умора на ръцете и осигурява чувство на сигурност.? [СТАБИЛНОСТТА] Универсално автомобилно планина за мобилни устройства с дръжка, да опрости живота си, просто прикрепив го към задната част на Galaxy A52.НИКАКВИ ДРУГИ ИНСТРУМЕНТИ, не се изисква, което прави този процес почти без усилие. Той може да побере до 15 килограма!Можете също да използвате поставка вертикално или хоризонтално, като предлага различни опции за гледане на мултимедия. ♻ [ПОВТОРНО] Ако искате да използвате отделна част на няколко устройства, това също е възможно. Той може да побере до 15 килограма!Можете също да използвате поставка вертикално или хоризонтално, като предлага различни опции за гледане на мултимедия.Имате възможност да направите навигацията, смяна на музика и приемане на обаждания в колата много по-комфортни.Лесно може да се почисти и да се НАНЕСЕ ОТНОВО.Лесно може да се почисти и да се НАНЕСЕ ОТНОВО. ♻ [ПОВТОРНО] Ако искате да използвате отделна част на няколко устройства, това също е възможно.НИКАКВИ ДРУГИ ИНСТРУМЕНТИ, не се изисква, което прави този процес почти без усилие.Не е ли страхотно, че такова нещо може толкова МНОГО да ПРОМЕНИ всекидневния живот?.Имате възможност да направите навигацията, смяна на музика и приемане на обаждания в колата много по-комфортни.♻ [ПОВТОРНО] Ако искате да използвате отделна част на няколко устройства, това също е възможно.Лесно може да се почисти и да се НАНЕСЕ ОТНОВО.Не е ли страхотно, че такова малко нещо може толкова много да промени всекидневния живот?? [ГЪВКАВОСТ] Още по-стръмен е, че това приспособление може да служи като поставка за вашия Galaxy A52.Имате възможност да направите навигацията, смяна на музика и приемане на обаждания в колата много по-комфортни.Лепилото е чувствителен към натиск, което означава, че можете да го поставите под проточную вода до пълно прочистване, а след това да се нанесе повторно.

Други функции

Най-добри сделки