.

.

Детски парашут LRPJ с дръжки, Многоцветен Парашут за деца, за игри на закрито, на открито, Играчка за упражнения, Детска Палатка, Съвместните игри (Размер: 11 * 11 м.)

Детски парашут LRPJ с дръжки, Многоцветен Парашут за деца, за игри на закрито, на открито, Играчка за упражнения, Детска Палатка, Съвместните игри (Размер: 11 * 11 м.)

BGN 215.13

Брой продукти
На склад

Чести игри с парашютами може да предизвика при деца доброто развитие на любопитство, различните мислене и въображениеТова е страхотно забавление за деца от всички възрасти. ❤ Тя е изработена от висококачествена тъкан художествен материал, който е здрав и може да издържа на широк температурен диапазон. ❤Огромно забавление за деца от всички възрасти, допринася за съвместна групова игра, помага да се обучават способността на децата към екипна работа, развитие точка, както и да развива координацията на тялото и дребни движение. Парашути за деца - това е повече от просто забавление. Парашут може лесно да се сгъне в чантата, удобни за лесно транспортиране и съхранение.❤ Тя е изработена от висококачествена тъкан художествен материал, който е здрав и може да издържа на широк температурен диапазон. ❤Отделни дръжки, равномерно разположени по периметъра, предназначени за групови игри на закрито и на открито.Описание на продукта : 1. ❤Детски парашути идват с розови разноцветни шарките на ярки цветове. ❤Детски парашути идват с розови разноцветни шарките на ярки цветове.Благодарим ви за разбирането. ❤Отделни дръжки, равномерно разположени по периметъра, предназначени за групови игри на закрито и на открито.Параметри : Цвят : многоцветен Размер на продукта : 1 * 1 М, 2*2 M 3*3 М, 4* 4 М, 5* 5 М, 6 * 6 м, 7 * 7 m 8* 8 м, 9 * 9 М, 10 * 10 М, 11 * 11 м, 12* 12 ММатериал : кърпа В комплекта са включени : 1 х слот парашут Забележка : Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.

Други функции

Color:
Muti-colors
Product Size:
1*1M,2*2M,3*3M,4*4M,5*5M,6*6M,7*7M,8*8M,9*9M,10*10M,11*11M,12*12M
Material:
Cloth
Included Contents:
1 x Play Parachute:
Note:
Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.

Най-добри сделки