.

.

Подарък кутия за младоженеца Pop Съскане Designs (10 x) Подарък за младоженеца-I Кутия за предложения за младоженеца | Набор подарък кутии за младоженеца | Ти ще бъдеш моя г?

Подарък кутия за младоженеца Pop Съскане Designs (10 x) Подарък за младоженеца-I Кутия за предложения за младоженеца | Набор подарък кутии за младоженеца | Ти ще бъдеш моя годеник? | Ти ще бъдеш моя кум? | Крафт стил

BGN 11.99

Брой продукти
На склад

Просто разширяване и готово!Имате лъскава кутия, която можете да напълните всички ваши любими подаръци за булката!. ? НАШИТЕ ЛЕСНИ за сглобяване НА кутии за младоженеца се предлагат в 3 опаковки - 6 опаковки 10 опаковки и единични кутии за шаферов.СЛЕДВАЙТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ най-ДОБРИТЕ и се оставя отбора си с думите : "СЪГЛАСЕН СЪМ!".? Добре, мистерПРАВИЛЬНЫЙ, ти си най-накрая купих си пръстен, сега е време да се СЪБЕРАТ на ТВОИТЕ БРАТЯ!И какво може да бъде по-добре, за да изразят своята благодарност за най-добрите си пъпки, отколкото подарък кутия за младоженеца от Поп Съскане Designs?Нашата кутия - перфектна опаковка, за да се скрие вашите подаръци за булката!.Всяка кутия има размери 9,5x6,5x3 инча. ? В POP СЪСКАНЕ DESIGNS ЗАБАВЛЕНИЕ - това е нашето второ име. ? ВАШИТЕ МОМЧЕТА са НАЙ-ДОБРИТЕ, така че защо да се разреши за нищо по-малко?Нашата висококачествена кутия за подарък за младоженеца ще осигури НАДЕЖДНО съхранение на всичките си бъдещи подарък за младоженеца.АКО ПО НЯКАКВА ПРИЧИНА ви не е съвсем като си подарък кутия за предложения на младоженеца, НИЕ ще НАПРАВИМ ТОВА е ПРАВИЛНО!.НИЕ ОБИЧАМЕ да ПОМАГАМЕ на КЛИЕНТИТЕ да им празник специален.

Други функции

Най-добри сделки