.

.

Стъклена посуда Palais Стъклени чаши Palais 'Кадри' Mason Jar - Мини-чаши за финансиране - да се настанят на 2,4 унции - Комплект от 6 (прозрачни)

Стъклена посуда Palais Стъклени чаши Palais 'Кадри' Mason Jar - Мини-чаши за финансиране - да се настанят на 2,4 унции - Комплект от 6 (прозрачни)

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

" – Бенджамин Франклин"За алкохол!Причината и решението на всички житейски проблеми. – Бенджамин Франклин.Незаменим аксесоар за бар, чудесен подарък за сватба, нов дом или на господаря си. "Знам, че човек, който отказах цигарите, пиенето и удовлетворяващо да се хранят. "Това беше една жена, която е довела ме до пиянство. "Когато прочетох за вредата пиене, аз се отказах да чета". "Бирата е доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.Той е бил здрав чак до деня, когато се е самоубил".Перфектно се съчетава с разнообразна посуда и сервировкой на масата, най-доброто и стилно допълнение към домашен барным колекция, например.Идеален комплект за вашето шейкеру mason jar, чаша, чаши, кружкам, салфетницам, подсвечникам mason jar, кувшинам или баночкам mason топка.Когато се събудят сутрин, е най-доброто, което те ще се чувстват по цял ден". "Във виното има мъдрост, в бирата - Свобода, а във водата - бактерии". "Аз пия, за да направи други хора, по-интересно". "Винаги прави трезвен това, което е по твоите думи, ти си направил да пие.Очарователни мини-банки mason да се настанят на 2,4 унции любимото си питие във всяка." "Алкохолът може да бъде най-лошият враг на човека, но Библията казва : "да възлюбиш врага си".

Други функции

Най-добри сделки